Welkom op onze nieuwe website! We breiden ons online gamma continu uit!


Producten
Machines Machinetoebehoren Werkkledij en PBM Bouw Gereedschappen Tuin Chemische producten Luchtdrukmateriaal Auto- en fietstoebehoren Bevestigingsmaterialen Signalisatie Opbergsystemen IJzerwaren Transportmiddelen Elektrisch materiaal Sanitair, verwarming en ventilatie Lassen en solderen Schoonmaakartikelen
Merken Folderdeals 50 jaar Steyro Lentekriebels Contact Over Steyro Diensten Assortiment Werkkledij

WERKKLEDIJ

WERKKLEDIJ

Bij Steyro vindt u een volledige shop-in-shop van werkkledij met een uitgebreid assortiment voor de vakman én de particulier. U kan het hele Dassy gamma ook online bestellen via onze webshop. Wij hebben zelf een ruime voorraad maar als erkend dealer mogen wij ook leveren uit de stock van Dassy. Zo is alles dus vlot leverbaar. Wij zijn verdeler van het hele Dassy professional workwear gamma: werkbroeken , shorts , jassen , bodywarmers , werkschoenen , voor heren, dames en kids. Naast Dassy werkkledij, bieden wij ook Deltaplus en Snickers aan.

Mooie en comfortabele werkkledij is het visitekaartje van uw bedrijf en daar hechten wij veel belang aan. Van klassieke werkkledij tot modieuze stretch, wij kunnen u alles aanbieden.

Naast het draagcomfort is ook de herkenbaarheid heel belangrijk. Wij kunnen dan ook zorgen voor bedrukking of borduring van uw werkkledij. Daarvoor neemt u best contact op met onze vertegenwoordigster Sandy. Zij kan u steeds een offerte op maat maken. U kan haar bereiken via mail op sandy@steyro.be of op het nummer 09 374 47 11.

Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!

STEYRO | Brugstraat 196 | 9880 Aalter | BE 0414.028.266 | T 09 374 47 11 | E info@steyro.be